Jag är bra


Vill haaaaaaa
Klicka på bilderna för att komma till sidorna.

Chill

Har lyssnat på AC/DC hela igår och hela idag, men det är trevligt!!

Nu sitter jag och väntar på Olivia som är påväg hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men bara chilla antar jag.
Sen ikväll ska jag nog ut å äta med Rickard, får se om han lyckas bjuda på nå gott! En ganska chill söndag med andra ord. Blir å läsa lite på svenska uppgiften senare, och så ska jag se till å komma i säng tidigt. 
Åker till skolan imorgon på möte med kuratorn å lite sånt, så vill sova lite innan! ;)

Hare braaaaoo.


Hund

Idag så åkte jag till mammas jobb vid halv tre för att gå ut med hennes chefs hund. Gick runt på Ålidhem med hunden i 1 timme, sen gick vi in till mamma igen. Var jättemys att få ta hand om hunden. Dock är han ju något större än den hunden jag kommer att få, men nu har jag fått känna på lite hur det kan vara att ha hund. 

Testade några tricks med hundgodis, sprang, busade med nån pinne han hade hittat, gosade osv. 
Jättemysig hund, vill bara ta hem honom! ♥ Lite olydig är han, och har ett minne som en guldfisk haha...
Men jättesöt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi var påväg hem så for vi förbi Sibylla å köpte med oss mat, jag tog en kebabtallrik, as always! ;)
Så de var gött, har haft en bra dag so far! Nu ska jag gå ner till mamma å pappa för å se på Ice Age 3!

Ha en bra kväll allesammans. ♥Simon & Garfunkel♥Osv osv. Simon & Garfunkel är typ det enda jag lyssnar på, tröttnar aldrig! Sounds Of Silence är min absoluta favoritlåt genom alla tider helt seriöst. Om den inte spelas på min begravning så må tusen kameler hemsöka era armhålor som arrangerar min begravning!! För Sounds Of Silence är den sista låt jag skulle vilja höra innan jag ruttnar bort, El Condor Pasa är min andra favoritlåt, tycker texten är så bra, den får ni ta med på minnesstunden eller nåt.

Underbar musik ♥

Dagen idag

Har sovit skitdåligt inatt. När jag väl vaknade så skulle jag iväg till skolan, men hade verkligen ingen lust. Pratade med mamma och så gjorde vi chokladbollar å kaffe som jag tog med mig till träslöjden. Så jag klarade att ta mig till skolan efter alltl! På träslöjden har jag gjort en skärbräda, har suttit och bränt med brännpenna i två timmar idag på den. Är inte riktigt klar än, har typ hälften kvar, men än så länge ser de bra ut! 


Lite chokladbollar!


Å det jag har åstakommit med brännpennan idag.

Tog bussen hem sen, och när jag kom hem så var jag helt slut, kände mig nästan sjuk. Ont i huvudet, mådde illa, trött osv. Så jag gick å la mig i soffan under täcket och läste på svenska uppgiften. Läser en sjukt bra bok just nu! Odjuret heter den, av Roslund & Hellström. Den är supervidrig och hemsk, så ibland måste jag lägga undan den ett tag, haha. Men svinbra som sagt!!

Efter en vad jag kallar lång dag...

Tog sömntabletten för snart en timme sen, så jag ska nog börja bege mig mot sängen. Får se när jag åker till skolan imorgon, jag vet inte riktigt än. Men tanken är att jag ska fara dit nån gång. ( och inte före jag vaknar i alla fall, som pappa brukar säga) Haha.

Go natt.

Promenad

Har varit med Rickard nu på kvällen, vi gick över till ica och köpte cola (jag älskar cola<3), sen gick vi en liten promenad också! Jag har börjat gå mycket mer dom senaste veckorna, inte för att jag har missat bussen eller så, utan bara för skojskull. Dels för att jag mår mycket bättre efter att jag har varit ute å gått, känner mig smått stolt över mig själv, jag älskar att vara ute och jag sover bättre. Men främst av allt så försöker jag vänja mig vid att vara ute och promenera, för den 4de Mars så har jag gått å blivit hundägare! Jojomän! Så har börjat lite halvt nu att vara ute å gå, men kan knappt vänta tills jag har någon mjuk och gosig vän att gå ut å gå med varje dag!


Nån av dom här tre valparna är min lilla Winstone! Gud vad jag längtar!

 

Cha chaaaaaaa

Sitter och pratar med Hampus på skype å hare braaaaaaa.TUMMEEEEEEEE UPP!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

 

Skola


Nu är jag vaken och snart far jag till skolan! Väntar på bussen just nu... Tar bussen som går om 40 minuter, sen ska jag ta ut pengar, fylla på busskortet med 30 dagar, hoppa på nästa buss som går mot skolan!
Ska försöka börja med min svenska uppgift då jag kommit till skolan, sen får vi se hur länge jag blir kvar där.

Vi höres!

Min katt låter mig inte använda datorn..


Nä okej det var faktiskt inte riktigt anledningen till min dåliga bloggning...

Men jag tycker inte att det är lika roligt att blogga längre, jag ser ingen mening med det. Att jag överhuvudtaget har bloggat är för att jag velat ha som en dagbok där jag kan se vad jag har gjort på dagarna, och kunna titta tillbaka och se vad jag gjorde för ett år sedan etc. Men nu förtiden gör jag absolut ingenting på dagarna, och då har jag inte något speciellt att skriva om heller. 

Om jag ska sammanfatta allt som har hänt sen sist, och hur mitt liv ser ut nu så kan ju berätta att just nu så är jag väldigt lite i skolan, jag orkar verkligen inte, så har haft en liten paus från skolan. Ska dit imorgon ett tag, sen ska vi börja kolla efter praktikplats istället, för just nu fungerar inte skolan för mig.
Så på dagarna så sitter jag mest hemma vid datorn eller liggandes i soffan framför tvn.

Men i vilket fall som helst så ska jag försöka börja blogga igen, även om jag kanske inte hittar på massa saker och har en massa att skriva om, så kan det vara intressant att se tillbaka på den här tiden och läsa om hur jag hade det då. Kanske till och med är lite intressant för andra att se hur mitt liv ser ut på dagarna, inte vet jag!
Då vet ni i alla fall lite om hur det ligger till, vi hörs imorgon!